Rakennuspalvelut

Maalaustyöt

Toteutamme kaikenlaiset ulkomaalaustyöt nopeasti ja luotettavasti

PK Urakointi toteuttaa kaiken kattavat ulkomaalaustyöt julkisivusaneerausten yhteydessä tai erikseen. Maalaamme kaikenlaiset pinnat sokkelista piipunpeltiin.

Toteutamme maalaustyöt vankalla kokemukslla ja ammattitaidolla. Mottomme on ”Teemme työt niin kuin tekisimme ne itsellemme”.

Asiakkaitamme ovat taloyhtiöt, rakennusliikkeet, kaupungit ja kunnat. Toimimme Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueella.


Levyrappaus

Julkisivut uuteen kukoistukseen

Teemme tasokkaat ja kestävät levyrappaukset taloyhtiöille, yrityksille ja julkisen puolen toimijoille Uudellamaalla ja Varsinais-Suomessa.

Toteutamme rappaukset sekä julkisivusaneerauksen yhteydessä tai erikseen.

Rappauspalveluihimme kuuluvat julkisivurappaus sekä levyrappaus. Ammattitaitomme ja vuosien työkokemuksemme rappaus- ja tasoitemenetelmistä takaa viimeistellyn lopputuloksen.

Levyrappauksella viimeistelty ja saumaton lopputulos

Levyrappaus on tuulettuva julkisivuratkaisu, joka soveltuu korjaus- ja uudisrakentamiseen. Levyjen vakaa rakenne luo erinomaisen rappausalustan, joka antaa viimeistellyn ja saumattoman lopputuloksen.

Mahdollisen lisälämmöneristeen avulla voidaan parantaa kiinteistön energiataloutta. Järjestelmä soveltuu sekä pien- että kerrostaloihin ja liiketilarakennuksiin.


Hiilikuituvahvistus

Hiilikuituvahvistuksen edut

Hiilikuituvahvistuksen kiistattomia etuja ovat sen keveys, korroosionkestävyys, lämpötilankesto ja kustannustehokkuus.

Rakenteet vahvemmiksi keveään tyyliin

Rakennusten rakenteita voidaan vahvistaa hiilikuiduilla huomaamattomasti, jolloin rakenteiden paino ei lisäänny oleellisesti. Hiilikuituvahvistus on ratkaisu monentyyppisiin materiaaleihin ja rakenteisiin.