Rakennuspalvelut

Maalaustyöt

Toteutamme kaikenlaiset ulkomaalaustyöt nopeasti ja luotettavasti

PK Urakointi toteuttaa kaiken kattavat ulkomaalaustyöt julkisivusaneerausten yhteydessä tai erikseen. Maalaamme kaikenlaiset pinnat sokkelista piipunpeltiin.

Toteutamme maalaustyöt vankalla kokemukslla ja ammattitaidolla. Mottomme on ”Teemme työt niin kuin tekisimme ne itsellemme”.

Asiakkaitamme ovat taloyhtiöt, rakennusliikkeet, kaupungit ja kunnat. Toimimme Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueella.


Eriste- ja levyrappaus

Julkisivut uuteen kukoistukseen

Teemme tasokkaat ja kestävät eriste- ja levyrappaukset taloyhtiöille, yrityksille ja julkisen puolen toimijoille Uudellamaalla ja Varsinais-Suomessa.

Toteutamme rappaukset sekä julkisivusaneerauksen yhteydessä tai erikseen.

Rappauspalveluihimme kuuluvat julkisivurappaus, eristerappaus sekä levyrappaus. Ammattitaitomme ja vuosien työkokemuksemme rappaus- ja tasoitemenetelmistä takaa viimeistellyn lopputuloksen.

Eristerappaus on kyvyt vaihtoehto

Eristerappaus soveltuu tiili-, betoni-, kevytbetoni- ja kalkkihiekkatiilirunkoisille rakennuksille. Järjestelmä on kevyt ja sitä voidaan käyttää uudis- ja korjausrakentamisessa.

Eristerappaus parantaa rakennuksen energiataloutta, ulkonäköä ja helpottaa samalla sisäilmaolosuhteiden hallintaa.

Levyrappauksella viimeistelty ja saumaton lopputulos

Levyrappaus on tuulettuva julkisivuratkaisu, joka soveltuu korjaus- ja uudisrakentamiseen. Levyjen vakaa rakenne luo erinomaisen rappausalustan, joka antaa viimeistellyn ja saumattoman lopputuloksen.

Mahdollisen lisälämmöneristeen avulla voidaan parantaa kiinteistön energiataloutta. Järjestelmä soveltuu sekä pien- että kerrostaloihin ja liiketilarakennuksiin.


Hiilikuituvahvistus

Hiilikuituvahvistuksen edut

Hiilikuituvahvistuksen kiistattomia etuja ovat sen keveys, korroosionkestävyys, lämpötilankesto ja kustannustehokkuus.

Rakenteet vahvemmiksi keveään tyyliin

Rakennusten rakenteita voidaan vahvistaa hiilikuiduilla huomaamattomasti, jolloin rakenteiden paino ei lisäänny oleellisesti. Hiilikuituvahvistus on ratkaisu monentyyppisiin materiaaleihin ja rakenteisiin.

Komposiitti joka lähtöön

Teräksisten tukirakenteiden käyttö on usein mahdotonta tai niiden kuljettaminen ja kiinnitys on kallista ja hankalaa. Hiilikuitukomposiitteja saa monina muotoina: levyinä, tankoina, nauhoina ja kudoksina. Voimme esimerkiksi vahvistaa tukipilarit taipuisalla kudoksella, joka estää pilarin nurjahtamisen.

Olemme vahvistaneet monenlaisten rakennusten rakenteita hiilikuidulla. Tuoreena esimerkkinä mainittakoon toteuttamamme Eduskuntatalon D-rakennuksen välipohjien hiilikuituvahvistus.