Julkisivutyöt ja parvekekorjaus

Julkisivutyöt

Teemme monipuoliset julkisivuremontit ammattitaidolla

PK Urakointi hoitaa koko julkisivu-urakan rautaisalla ammattitaidolla luotettavasti aikataulujen puitteissa.

Toteutamme julkisivuremontteja kaikenlaisiin kohteisiin taloyhtiöistä kauppakeskuksiin ja kulttuurihistoriallisiin kiinteistöihin kaikkialla Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueella.

Suunnittelusta toteutukseen

Urakoimme julkisivuremontin yhteistyössä alihankkijoidemme kanssa alusta loppuun. Autamme suunnittelemaan uuden julkisivun modernien vaatimusten mukaisesti tai vanhaa arkkitehtuuria ja tyyliä kunnioittaen.

Tarkka laatujärjestelmämme ja toimintaperiaatteemme takaa asiakastyytyväisyyden ja pidämme huolta että työmme jälki on ensiluokkaista. Teemme aina sen minkä lupaamme.


Parvekekorjaukset

Uusi ilme parvekkeille

Korjaamme remontointia kaipaavat parvekkeet ammattitaidolla ja vankalla kokemuksella. Urakoimme taloyhtiöiden ja kiinteistöjen parvekkeet aina ajoissa kuntoon. Uusimme myös parvekkeiden kaiteet ja hoidamme maalaus- ja pinnoitustyöt alusta loppuun.


Maalaustyöt

Toteutamme kaikenlaiset ulkomaalaustyöt nopeasti ja luotettavasti

PK Urakointi toteuttaa kaiken kattavat ulkomaalaustyöt julkisivusaneerausten yhteydessä tai erikseen. Maalaamme kaikenlaiset pinnat sokkelista piipunpeltiin.

Toteutamme maalaustyöt vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Mottomme on ”Teemme työt niin kuin tekisimme ne itsellemme”.

Asiakkaitamme ovat taloyhtiöt, rakennusliikkeet, kaupungit ja kunnat. Toimimme Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueella.


Julkisivujen korjausten konsultointityöt

  • tarjousasiakirjojen laadinta
  • tekniset tarkastukset ja julkisivutöiden valvontatyöt